Varför skall jag bli kund hos MyMoney?

Det skall inte vara svårt eller krångligt att fixa betalningen när man vill köpa eller byta bil, man skall på ett smidigt sätt kunna få ett lånelöfte på sin dator eller smartphone och det är en självklarhet att man skall få hjälp av en trevlig, serviceinriktad och kompetent person om man behöver.

MyMoney startades eftersom vi tyckte att de stora bankerna hade "tappat bollen". Vi såg att det fanns stora möjligheter att göra en förbättring.

Vi kan verkligen billån och tycker att du förtjänar suverän service. Vi försöker alltid vara kreativa och hitta en lösning som passar dig och du får alltid en personlig kontakt som hjälper dig i ditt beslut om du så önskar.

Vi har hjälpt mer än 20 000 kunder att låna pengar till sitt bilköp och vi är stolta över de fina omdömen som våra kunder lämnar. Läs gärna våra kundomdömen på Trustpilot.

Gör en  ansökan eller slå oss en signal om du har några frågor eller funderingar.

//Vännerna på MyMoney